Salsiçet dhe sallamet

Kosova virshlle

500g
Alergen Free
Senza Glutine
Senza derivati del Latte

VLERAT USHQYESE MESATARE NË 100g TË PRODHIMIT

VLERA ENERGJETIKE 1131 kJ / 270 kcal
YNDYRAT  24,00g
PREJ TYRE YNDYRA TË NGOPURA 10,00g
KARBOHIDRATET 1,00g
PREJ TYRE SHEQER 0,00g
PROTEINE 15,00g
KRIPË 2,50g

 

TË DHËNAT LOGJISTIKE

MASA E PRODHIMIT (g) 500
DIMENSIONET E PRODHIMIT (mm) 140x80x200
NUMRI I COPAVE NË KUTI 16
NUMRI I KUTIVE NË SHTRESËN E PALETËS 8
NUMRI I SHTRESAVE NË PALETË 8
AFATI I PËRDORIMIT 90
TEMPERATURA E RUAJTJES +4°C