Ndërmarrja

Historia dhe tradita

Historia e ndërmarrjes filloi të shkruhet në vitin 2005. Na udhëhiqen pasioni dhe respektimi i traditës, për këtë arsye sot jemi prodhues dhe distributor i rëndësishëm i prodhimeve të mishit në tërë Evropën.
Sallamet tona janë të punuara nga përbërësit e klasës të parë, krahas respektimit të mjedisit dhe trashëgimisë dhe nuk përbëjnë asgjë, që do të mund ta kërcënojnë kualitetin e tyre. Janë të prodhuara në lidhshmëri të ngushtë dhe të natyrshme me mjedisin e mrekullueshëm prej nga edhe vijnë.

Prodhimi

Ndërmarrja jonë që nga fillimi është sinonim për traditën dhe garanci e kualitetit. Kontrollet e rregullta dhe të detajuara gjatë përzgjedhjes së mishit dhe procesit të përpunimit sigurojnë prodhime unike me shije të njohshme.

Kualiteti dhe certifikatat